فاطمه احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: گوجهفرنگی از منابع آنتیاکسیدانی قوی از جملهc ، بتاکاروتن، لیکوپن است. وی با بیان این مطلب ادامه داد: مصرف مرتب گوجهفرنگی و بالا بودن سطح آنتیاکسیدانها باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد میشود و آسیب به سلولهای بافت عضلانی، مغزی و مفاصل به حداقل خود میرسد بنابراین روند پیری به تاخیر خواهد افتاد. وی اظهار کرد: نکته دیگر ضد سرطانی بودن گوجه فرنگی است.
وی خاطرنشان کرد: بنابر تحقیقات انجام شده خوردن بیش از 7 واحد گوجهفرنگی احتمال ابتلا به سرطانهایی مانند معده، کولون و دهان را به میزان 60درصد کاهش میدهد.
|