صف ازدواج 11میلیونی و هزینه‌های حداقل بیست میلیونی

گروه جامعه

تجرد و ازدواج نکردن جوانان از مشکلات جدی جامعه جوان ما به شمار می‌رود که مستقیما بر روی آمار دیگر مخاطرات اجتماعی تاثیر می‌گذارد. به گزارش سایه در دهه اخیر آمار ازدواج در کشور ما پایین آمده است این در حالیست که ما جزو 5 کشور برتر در زمینه نرخ ازدواج هستیم، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در این زمینه می‌گوید: 11 میلیون جوان بالای 20 سال در سن ازدواج در کشور داریم. محمود گلزاری در همایش ازدواج به سبک زندگی اسلامی ‌اظهار کرد: در شرایط کنونی کشور ما، خانواده و ازدواج دچار بحران شده‌اند. بی رغبتی و وجود مانع بر سر راه ازدواج، مشکلات همسریابی، اطمینان خاطر از انتخاب همسر، آموزش‌های بعد از ازدواج، مشاوره بعد از بروز ناسازگاری و مشکلات، ساماندهی و توجه به جمعیت طلاق برخی از مسایل و مشکلات در مسیر ازدواج است که دکتر گلزاری به آن اشاره و تصریح کرد: طبق آمار در کشور 11 میلیون جوان بالای 20 سال داریم که در سن ازدواج هستند و حالا یا به دلایل مشکلات و موانع موجود و یا بی‌انگیزگی و مسئولیت پذیر نبودن، مایل به ازدواج نیستند.

وی ادامه داد: متاسفانه حدود یک چهارم جوانان کشور بیکار هستند و بیشتر این بیکاران مربوط به قشر تحصیل کرده هستند. معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره به فعالیت افراد نا آگاه و مشاوران نابلد در کشور افزود: این افراد مشاوره‌های ناآگاهانه‌ای به مراجعان می‌دهد و باعث وارد شدن آسیب‌های زیادی می‌شوند. به گفته گلزاری، در کشور ما قریب به 30 درصد زوج‌های ما دارای مشکلات زناشویی هستند. این افراد نیاز به آموزش و درمان دارند. معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: در سال 160 هزار مورد ثبت ازدواج داریم که حدود 40 هزار نفر آنها حدود یک چهارم آنها به طلاق ختم شده است. وی با بیان اینکه پس از عقد، زندگی زوجها به یکی از موارد گسستگی (طلاق گرفتن)، آشفتگی (ادامه زندگی مشترک همراه با تنش و مشکل) و بالندگی (زندگی موفق) سوق می‌یابد افزود: طبق آمار از هر پنج ازدواج صورت گرفته در ایران یک مورد به بالندگی، یک مورد طلاق و سه مورد به آشفتگی ختم می‌شوند. به گفته گلزاری، ازدواجی سالم است که در آن زوجین از لحاظ جسمی، روانی، اخلاقی، رفتارهای جنسی، خانوادگی و دینی سالم باشند. باید در مرحله اول انتخاب مناسبی داشت. بعد از ازدواج از این انتخاب و ازدواج مراقبت کرد و پس از آن اگر مشکلی پیش آمد، زوجین حتما به مشاور مراجعه کنند. وی همچنین گفت: دو فرد برای ازدواج باید در سن، تحصیلات، فرهنگ، سطح اجتماعی، سطح اقتصادی و سطح سیاسی بایکدیگر هماهنگ باشند. در هنگام انتخاب حتما باید به مشاوره مراجعه کرده و نظر یک کارشناس را نیز جویا شوند.

هزینه‌های بیست ملیونی پیوند مقدس

اما هزینه‌های شروع یک زندگی در کشور ما در مناطق شهری چه قدر است. گزارش میدانی خبرگزاری مهر از بازار عرضه کنندگان خدمات عروسی نشان می‌دهد یک مرد جوان برای برگزاری مراسم خواستگاری تا عروسی حدود ۱۶ تا ۲۰ میلیون تومان باید هزینه کند رقمی‌که برای قشرمرفه به ۶۰ میلیون هم می‌رسد. بعد از ثبت قانونی ازدواج و تعیین زمان عقد و عروسی نوبت آمادگی و تدارکات پیش از مراسم عروسی است. از سفارش کارت عروسی تا قرارداد با سالن و تشریفات.... .

کرایه خودروی عروسی: کرایه خودرو برای عروسی از پژوپارس تا بی ام و آخرین سیستم را شامل می‌شود. کرایه پرشیا با راننده از ساعتی ۱۴ تا ۲۵ هزار تومان، کمری ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان، آزرا ۲۲ تا ۳۵ هزار تومان، سانتافه ۲۶ تا ۴۰ هزار تومان، بی ام و ۶۳۰ از ۴۲ تا ۶۰ هزار تومان، لندکروز ۵۵ تا ۷۰ هزار تومان است. کیک عروسی: قیمت کیک عروسی در نقاط مختلف تهران متفاوت است از کیلویی ۱۴ هزارتومان تا ۲۰ هزار تومان هم دیده شده که به گفته قنادها حداقل ۱۰ کیلو کیک برای مراسم عقد و عروسی لازم است که قیمت آن حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ هزار تومان می‌شود. تزئین خودرو عروس: تزئین خودروی عروس بستگی به تعداد شاخه‌های گل و مدل دارد که میتوان از ۱۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان هزینه کرد. آرایشگاه عروس: بر اساس گزارش‌های میدانی در سطح شهر آرایش عروس از ۳۰۰ هزار تومان در منطقه جنوب شهر تا ۲ میلیون تومان در منطقه سعادت آباد تهران هزینه می‌شود. آتلیه عکس و فیلمبرداری: هزینه عکاسی، آتلیه و فلیمبرداری میانگین از ۶۰۰ هزارتومان تا ۳ حتی ۶ میلیون تومان هم هزینه شده است. البته هزینه‌های دیگری اعم از دسته گل عروس، کارت عروسی، و غیره هم جزوی از هزینه‌های آقا داماد است که باید در مخارج عروسی لحاظ شود. علاوه بر همه اینها هزینه سالن عروسی که اصلی ترین بخش قضیه است نیز بسیار متنوع و وسیع است و از منوی  25 هزار تومن تا بین 100 تا 150 هزار تومن و حتی بالاتر را شامل می‌شود. اگر حداقل قیمت‌ها را از مراسم خواستگاری تا خرید عقد و مراسم عروسی محاسبه کنیم حدود ۱۶ تا ۲۰ میلیون تومان می‌شود که با محاسبه هزینه کرایه و ودیعه مسکن برای یک مرد جوان (حداقل ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان) باید داماد ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان پول در جیب داشته باشد تا بتواند مراسم عروسی برگزار و خانه ای کوچک را برای زندگی اجاره کند!

 

 

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
دیدگاه :
 
دیدگاه کاربران :
تاکنون هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است !
مطالب دیگر این شماره
:: عشق محاسبه اقتصادی ندارد
:: در المپیک ریو می‌دوم اگر مسئولان حمایت کنند
:: صف ازدواج 11میلیونی و هزینه‌های حداقل بیست میلیونی
:: اقتصاد ایران در هشت سال گذشته فرو ریخت
 
1 visitors online
شما در اینجا قرار دارید :
شماره : شماره 545
تاریخ : شانزدهم دی ماه هزارو سیصدو نودوسه
سال : 1393
پر بازدید ها
با اضافه شدن ۸۵کاروان جدید؛ ثبت‌نام کاروان‌های عمره در تهران آغاز شد
همه ی ما 3 اکتاو صدا داریم
امان از درد شست پا!!
آواز و آگاهی
با صدای یوگی، گلویت را آزاد کن
پردرآمدترین شغل‌های ایران را بشناسید
تماس با ما
درباره ما
نگاهي به فيلم يك روش خطرناك؛ انساني بس بسيار انساني
اخبار
پیوند ها
ایران طراح
تابناک
فارس نیوز
خبر آنلاین
قانون
صفحه اصلی   |   درباره ما   |   اشتراک   |    اخبار   |   جستجو   |   تماس با ما
Error
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح