آمار سال پیش پناهندگان جهان اعلام شد 
بیش از 55 میلیون پناهنده در سال 2014 رکورد زدند

گروه جامعه/

پناهندگان جهان در سال 2014 رکورد قبلی خود مربوط به سال قبل را جا به جا کردند و این زنگ خطر را برای همه کشورها از جمله پناهنده فرست و پناهنده پذیر به صدا در آورده است. گرچه بسیاری از کشورهای اروپایی مانند آلمان سوئد و نروژ سخاوتمندانه درهای خود را بر روی آوارگان گشوده‌اند اما از هم اکنون زمزمه‌های نارضایتی و محدود کردن ورود پناهندگان در این کشورها به صدا در آمده است. به گزارش سایه و به نقل از دویچه وله سال 2014 نیز مانند سال 2013  تعداد پناهجویان بسیار بالاتر از سال‌های قبل خود بود و بسیاری از مردم در عراق و سوریه و افغانستان و برخی از کشورهای آفریقایی در این زمینه رکورد شکستند. بنا بر گزارش کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، در سال ۲۰۱۴ در شمار پناهجویان در سراسر جهان، رکورد جدیدی به ثبت رسیده است. تا پایان نیمه نخست سال ۲۰۱۴ این سازمان شمار پناهجویان در سراسر جهان را که به دلیل درگیری‌های مسلحانه از شهر و کشور خود گریخته‌اند یا تارانده شده‌اند، ۷ / ۵۶ میلیون نفر اعلام کرده است، یعنی ۴ / ۳ میلیون پناهجو بیشتر از مجموع پناهجویان تا سال ۲۰۱۳. در این گزارش که روز چهارشنبه (۷ ژانویه / ۱۷ دی‌ماه) در ژنو منتشر شده، آمده است، این بالاترین شمار پناهجویان از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون است. تنها در نیمه نخست سال گذشته میلادی ۵ / ۵ میلیون انسان در اثر خشونت و درگیری در کشور خود، مجبور به فرار شده‌اند. بر طبق آمارهای آژانس پناهندگان سازمان ملل درسال قبل سوریه بیشترین پناهجو را به دیگر کشورها فرستاده است و آلمان هم سخاوتمندترین کشور بوده است.

مردم سوریه مقام اول شمار پناهجویان در سال ۲۰۱۴

این گزارش می‌افزاید بیشتر پناهجویان از کشور سوریه می‌آیند. بیش از سه میلیون انسان در اثر پیامدهای جنگ داخلی در سوریه از این کشور متواری شده‌اند. پناهندگان سوری در نیمه نخست سال ۲۰۱۴ در مجموع ۲۳ درصد شمار پناهندگان ثبت شده در کمیساریای عالی امور پناهندگی سازمان ملل را تشکیل می‌دهند. در ۳۰ سال گذشته رتبه نخست از نظر شمار پناهجو از آن پناهندگان افغانی بود. کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل شمار این پناهندگان را ۷ / ۲ میلیون نفر ذکر کرده است. پس از افغانستان سومالی با ۱ / ۱ میلیون پناهجو، سودان با ۶۷۰ هزار و سودان جنوبی با ۵۰۹ هزار پناهجو در رده‌های بعدی بیشترین کشورهای مبدا پناهجو در ۳۰ سال گذشته، ایستاده‌اند. پاکستان با پذیرش ۶ / ۱ میلیون شهروند پناهجوی افغان، از نظر شمار پناهجو، بزرگترین میزبان به حساب می‌آید. لبنان با پذیرش ۱ / ۱ میلیون پناهجو و ایران با پذیرش ۹۸۲۰۰۰ پناهجو، در مقام‌های دوم و سوم ایستاده‌اند. ترکیه با قبول ۸۲۴ هزار پناهجو پس از ایران ایستاده است. لبنان و اردن نسبت به جمعیت کشورشان بیشترین شمار پناهنجویان از کشورهای همسایه را پذیرفته‌اند.

بیشترین درخواست پناهندگی از آلمان

بیشترین درخواست پناهندگی با فاصله‌ی زیاد با کشورهای دیگر، در آلمان به ثبت رسیده است. در این کشور در نیمه نخست سال گذشته ۶۷۴۰۰ تن تقاضای پناهندگی کرده‌اند؛ ۲۰ هزار درخواست بیشتر از درخواست‌های پناهندگی در زمان مشابه در ایالات متحده (۴۷۵۰۰) و دو برابر تقاضاهای پناهندگی ثبت شده در کشور فرانسه. در گزارش کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل آمده است: «اگر این روند به همین ترتیب ادامه پیدا کند، آلمان (در سال ۲۰۱۴) احتمالا بیشترین شمار درخواست پناهندگی در ۲۰ سال گذشته را به نام خود ثبت خواهد کرد.» این گزارش می‌افزاید، یک‌پنجم درخواست‌های پناهندگی در آلمان از سوی پناهجویان سوری ارائه شده است. پناهجویان صرب، اهل کوزوو و سپس افغان در رده‌های بعدی ایستاده‌اند.

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
دیدگاه :
 
دیدگاه کاربران :
تاکنون هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است !
مطالب دیگر این شماره
:: عده‌ای درباره محدودیت نوازندگی بانوان شایعه‌سازی می‌کنند
:: با فیلترینگ نمی‌توان مقابل تهاجم فرهنگی ایستاد
:: بیش از 55 میلیون پناهنده در سال 2014 رکورد زدند
:: کروش مربی خارجی درجه یک است
 
22 visitors online
شما در اینجا قرار دارید :
شماره : شماره 548
تاریخ : بیستم دی ماه هزارو سیصد و نود و سه
سال : 1393
پر بازدید ها
با اضافه شدن ۸۵کاروان جدید؛ ثبت‌نام کاروان‌های عمره در تهران آغاز شد
همه ی ما 3 اکتاو صدا داریم
امان از درد شست پا!!
آواز و آگاهی
با صدای یوگی، گلویت را آزاد کن
پردرآمدترین شغل‌های ایران را بشناسید
تماس با ما
درباره ما
نگاهي به فيلم يك روش خطرناك؛ انساني بس بسيار انساني
اخبار
پیوند ها
ایران طراح
تابناک
فارس نیوز
خبر آنلاین
قانون
صفحه اصلی   |   درباره ما   |   اشتراک   |    اخبار   |   جستجو   |   تماس با ما
Error
طراحی سایت و میزبانی وب : ایران طراح